Totale ontspanning met je kleren aan wil jij dat eens ervaren?

Het is geen echte massage, meer een aanraking die ervoor zorgt dat je helemaal bij jezelf komt en de spanning van je eigen lichaam ervaart en kunt benoemen. Dit kun je Mindful-voelen noemen helemaal in het nú, je lichaam beleven.
Het doel hiervan is om te beseffen hoe gespannen ons lichaam soms is. Als jij bent zoals de doorsnee mens, dan heb je dat vaak niet eens in de gaten.

Door deze constante spanning ontstaan echter wel veel lichamelijke klachten deze kunnen variëren van hoofdpijn, buikpijn, nek/schouderklachten, spierpijn/kramp en talloze andere klachten die je in eerste instantie niet eens herkent als spanningsklachten. Hier blijft het vaak niet bij want door deze pijnklachten, raak je soms in een gemoedstoestand die je liever niet wilt. Je voelt je dan eenzaam, verdrietig, boos, opstandig enz. Door deze aanraking te beleven en voelen kun je daarna vaak je spanning verwoorden, dan kom je bij je werkelijke gevoel, dat wil gehoord worden en erkend.

Het is echt een aanrader, door de eenvoud van de handelingen, spreekt het veel mensen aan, zij staan versteld van de resultaten die zij behalen. Het is vooral fijn voor mensen die graag zich graag willen laten masseren, maar liever hun kleding aanhouden.